prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Săptămână de foc în România! Va fi prăpăd! Află zonele vizate!

Săptămână de foc în România! Va fi prăpăd! Află zonele vizate!

După furtunile de săptămâna trecută, canicula revine în România cu temperaturi de 39 de grade, care vor fi resimțite la umbră până la 44 grade. Administrația Națională de Meteorologie a emis recent o nouă avertizare cod galben de caniculă pentru 25 de județe, printre care și Argeș,

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

„Luni, valul de căldură se va extinde și intensifica ușor în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea continentală și jumătatea de sud a Moldovei, unde va fi caniculă și disconfort termic ridicat. Temperaturile maxime vor fi de 35-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și local va depăși ușor pragul critic de 80 de unități”, se arată în informarea ANM.

Județele vizate sunt Bucureștiul și Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Olt.

h1

Marți, valul de căldură va continua să se extindă și să se intensifice în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea continentală, local în Moldova și Maramureș, precum și în sud-vestul Transilvaniei, unde va fi caniculă și disconfort termic ridicat. Temperaturile maxime vor fi de 35-37 de grade și local 38-39 de grade în regiunile sudice.

Numărul județelor vizate se extinde la 29: Satu Mare, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Alba, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara , Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Olt.

h2

Valul de căldură va continua treptat să se extindă și să se intensifice în toată țara până la finalul săptămânii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs