prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

ȘASE AGENȚI DE POLIȚIE DIN DOLJ PARTICIPĂ LA EXAMINĂRILE AUTO DIN ARGEȘ! AFLĂ CÂND!

Șase examinatori din Dolj vor veni sâmbătă, 16 aprilie, pentru a da o mână de ajutor polițiștilor Serviciului de Permise Argeș la examenul de traseu, a anunțat prefectul Radu Perianu. Prefectura Argeș continuă demersurile pentru scăderea timpului de așteptare, astfel, în cursul zilei de mâine vor fi 15 examinatori pe traseele pentru permis.

„Șase examinatori din Dolj vor face testări pe trasee din Pitești, mâine, 16 aprilie. Vor lucra alături de polițiștii Serviciului de Permise Argeș. În total, vor fi 15 examinatori. Timpul de așteptare pentru proba practică a examenului de permis a ajuns la 2 luni. În momentul în care am început demersurile, candidații așteptau și 4 luni. Vom continua să căutăm soluții. Când am susținut eu examenul pentru permis, se dădeau ambele probe în aceeași zi. Știu că este o situație ideală la care este greu de ajuns, dar consider că fiecare zi redusă din acest timp de așteptare este de bun augur” a declarat prefectul Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.