Şase într-o barcă….La PSD

55
psd_arges, alegeri_locale, 2016

Dacă ar fi să credem că tot ce zboară se mănâncă, atunci poate am înghiţi şi gogoaşa pesedistă cu sondajul. Pe de o parte PSD se laudă că sfărâmă tot în Argeş şi chiar în Piteşti, pe de alta se apucă de sondaje pentru a găsi cel mai bun candidat la fotoliul lui Pendiuc. Unii spun că toată această chestiune e pentru fraieri, altfel cum te-ai apuca să pui într-un sondaj, alături, pe Sorin Apostoliceanu, aproape necunoscut, alături de Ion Mînzînă, fost deputat, senator, şef de partid, şef de instituţie, etc….A, scuze…Apostoliceanu e şi el şef….aşa de faţadă. Sau cum poţi să pui, tot în acelaşi sondaj pe Marin Preda, nu cel celebru şi de mult dus dintre noi, ci un pesedist, consilier oarecare, alături de Cornel Ionică, viceprimar şi aproape primar în situaţia în care Tudor Pendiuc nu se poate exercita în plenitudinea forţelor sale administrative. Şi numărul propunerilor nu se opreşte la patru fiindcă lista propusă de PSD se completează cu Cristian Gentea, ditamai preşedintele de filială municipală, destul de cunoscut şi foarte ambiţios şi cu Dumitru Tudosoiu, şeful Inspectoratului Şcolar General, tinerel, frumuşel, isteţ, numai bun de candidat. Doar că prea tânăr pentru standardele PSD, zic unii. Prin urmare, nu credem că PSD e în derivă, ci joacă la intoxicare.

Varianta 1:” PSD ar putea pune un candidat foarte slab astfel încât Tudor Pendiuc să nu fie încurcat când va candida ca „independent”. 

Varianta 2:” PSD vrea să facă pe democratul, şi atunci hai cu sondajul unde înscriem ce şi pe cine putem”

Varianta 3:” Careva nu vrea să-i crească prea mult coarnele lui Ionică şi atunci bagă la înaintare un sondaj şi mulţi candidaţi. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine, să vadă vicele„primar” că trebuie să lupte cu ai lui pentru Primăria Piteşti mai mult decât cu cei din afară.

Şi dacă ne-am gândi, am mai găsi posibilităţi….Dar să revenim: Apostoliceanu? Marin Preda? Ne laşi????!!!!