SC Argeş Muntenia, miza pe junioare de mare perspectivă

DISTRIBUIȚI

Nou înfiinţa echipă feminină de handbal SC Argeş Muntenia a jucat în etapa a treia a campionatului Diviziei A, pe teren propriu, la Sala Sporturilor Trivale cu CS Slatina. Oltencele, care în urmă cu doi ani au jucat în Liga Naţională, s-au impus la o diferenţă de trei goluri, 27 – 24, după o partidă echilibrată. În ciuda înfrângerii, handbalistele de la Argeş Muntenia au avut o prestaţie bună, mai ales în repriza a doua.
Sandu, Moraru, Dobrinoiu şi Păunescu au fost aproape să facă surpriza
De la echipa argeşeană s-au evidenţiat patru jucătoare tinere, Anca Moraru, Daria Dobroiu şi Larisa Păunescu, toate junioare, precum şi Alina Sandu, studentă la Universitatea din Piteşti. „Cele patru jucătoare foarte tinere care au avut o evoluţie bună în meciul cu CS Slatina, Alina Sandu, Anca Moraru, Daria Dobroiu şi Larisa Păunescu, sunt handbaliste de mare perspectivă. Practic această echipă a fost înfiinţată pentru ca ele să joace şi să progreseze în handbalul de performanţă”, spunea unul din oficialii echipei Argeş Muntenia.
Meciuri duminică şi luni
După etapa a doua, Nadina Dumitru şi-a dat demisia din funcţia de antrenoare a echipei Argeş Muntenia. „Aşa a considerat că este mai bine pentru ea”, spunea unul din oficialii echipei. În etapa a patra a campionatului feminin de handbal, divizia A, ambele echipe argeşene vor evolua la Piteşti. Astfel, CS Argeş Muntenia va juca duminică, 7 octombrie de la ora 11.00 în Sala Sporturilor „Trivale” cu CS Timişoara. Echipa din Banat, antrenată de fostul arbitru Sorin Voicu a jucat în etapa a doua la Piteşti cu SCM Universitatea şi a pierdut cu 28 – 31. SCM Universitatea Piteşti va juca luni, 8 octombrie de la ora 17.00 în Sala Universităţii din Gh. Doja, contra celor de la Naţional Rm. Vâlcea, Centrul de Excelenţă al handbalului feminin românesc.