prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scandal! Diana Şoşoacă a rămas fără permis – conducea cu 110 km/h

Diana Şoşoacă, senator independent şi preşedinte al partidului SOS România, a fost prinsă circulând cu o viteză de 110 km/h, în zona Buftea, deşi limita de viteză era de 40 km/h. Ca urmare, i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.
Senatoarea a susţinut, într-un live făcut de pe contul său de Facebook, că a fost urmărită de acasă, că numai ea a fost oprită de către poliţişti „la ordin politic” şi că se urmăreşte să fie împiedicată în alegeri, în contextul în care permisul de conducere i-a fost suspendat pe toată durata campaniei electorale pentru alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie. De asemenea, a mai spus că va depune contestaţie la măsura luată de poliţişti.

Citeşte şi: Cunoscut interlop din Pitești – săltat de mascați! Arestat cu o zi înainte de nuntă!

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h. Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, conform unui comunicat remis de Poliţie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs