Scandal monstru în USR! Dan Barna acuzat de dictatorism!

DISTRIBUIȚI

Un scandal monstru a izbucnit în USR după ce președintele Dan Barna a început să facă lobby pentru a-și impune oamenii în Biroul Politic Național! Mai mulți membrii din organizațiile județene îl acuză pe liderul Uniunii Salvați România că încearcă pe orice cale să acapareze partidul și să își impună apropiații pentru a putea controla partidul fără a avea o opoziție.
Potrivit surselor noastre, Barna a uitat de democrația despre care vorbește de fiecare data și încearcă să dea o lovitură astfel încât apropiații lui să ajungă la conducerea partidului. Principalul motiv ar fii reducerea la tăcere a taberelor adversare, așa zișii „nicușoriști” – vechii susținători ai lui Nicușor Dan și susținătorii lui Cosette Chichirău, principalul contracandidat al lui Dan Barna pentru șefia USR.
Mai mult, din câte se pare, mulți membrii ignoră ceea ce încearca Dan Barna să dicteze și o să voteze astfel încât viitorul BPN să fie unul diversificat. Și asta pentru a evita o eventuală dictatură în interiorul partidului.