prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scandal sexual într-o mănăstire! Acuzații grave între călugări!

 Scandal sexual într-o mănăstire! Acuzații grave între călugări!

Scandal fără precedent într-o mănăstire unde se aduc acuzații foarte grave. Doi călugări sunt cercetați pentru fapte extrem de grave precum supravegherea și înregistrarea video a credincioșilor până la acte sexuale între călugări sau proveniența unor sume foarte mari de bani. De asemenea, autoritățile investighează proveniența banilor din care călugării și-au achiziționat două apartamente.

CITEȘTE ȘI: VEȘTI BUNE PENTRU ȘOFERI! POLIȚIȘTII RUTIERI NU VOR MAI AVEA VOIE SĂ FACĂ ACEST LUCRU!

Concret, mii de credincioși au fost atrași la mănăstire printr-o minune falsificată. Se pare că, generarea unor minuni false prin punerea de mir fals într-o cruce, astfel încât acesta să se scurgă în momentul în care credincioșii vin să se închine, ar fi creat îmbulzeală la mănăstire și, totodată, venituri spectaculoase.  Până în prezent au fost confiscate șapte servere, calculatoare și telefoane mobile şi este analizat de asemenea materialul oferit de sistemele de supraveghere cu circuit închis.

Mănăstirea a fost închisă până la finalizarea anchetei. Presa cipriotă freamătă în urma unui scandal uriaș în care este implicată Mănăstirea Sf. Avvakum din Cipru. Astfel, potrivit ziarului cipriot „Politis”, ar exista un scandal legat de relații sexuale între călugări, înregistrate de sistemul de supraveghere cu circuit închis. Este de așteptat să cadă capete şi toţi cei implicați în scandal să fie caterisiţi. Totul a început în urmă cu aproximativ două luni, când la Mitropolia din Tamassos au ajuns informații care vorbeau despre scandaluri financiare, precum și despre comportamente scandaloase care au atras atenţia mitropolitului Isaia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs