prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scene de groază! Fetiță de 5 ani-sfâșiată de un câine în timp ce se juca!

Scene de groază! Fetiță de 5 ani-sfâșiată de un câine în timp ce se juca! O copilă de doar 5 ani a fost sfâșiată de un câine în timp ce se juca pe stradă. Scenele șocante au uimit trecătorii care, speriați de moarte, au sunat imediat și au cerut ajutorul autorităților.

CITEȘTE ȘI: PIETONII DIN PITEȘTI – FORȚAȚI SĂ TRAVERSEZE PRINTRE MAȘINI ÎN BURICUL ORAȘULUI! DESPRE CE ESTE VORBA?

Din fericire, micuța era însoțită de părinți care au intervenit imediat, doar așa putând fi evitată o tragedie. Momentele de groază s-au petrecut ieri, într-o localitate din Gorj. Fetiţa a ajuns imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu Jiu după ce a fost muşcată de faţă un câine, în timp ce era pe uliţă în comuna Scoarţa.

„Copila prezenta o plagă superficială la nivelul feţei şi a primit îngrijiri la UPU, după care a fost externată. De la începutul lunii martie şi până în prezent, la UPU Târgu Jiu s-au prezentat 30 de pacienţi muşcaţi de câini.”, a spus Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Târgu Jiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.