prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Schimbare importantă la Poșta Română! Sunt vizați toți românii!

O schimbare importantă a anunțat recent Poșta Română referitoare la un pas important în digitalizare, benefic pentru toți românii. Concret, codurile poștale clasice, împărțite geografic, vor fi înlocuite cu coduri poștale personale digitalizate astfel încât fiecare român să aibă propriul său cod poștal.

„Noi lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poştale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal şi indiferent unde se găseşte persoana respectivă, poştaşul să îl găsească şi să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare.”, a anunțat recent Valentin Ştefan, directorul Poștei Române.

De asemenea, Valentin Ștefan a mai anunțat că Poșta Româna va implementa o rețea de cutii poștale digitale „care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor. Primele cutii poștale digitale au apărut deja în câteva locații și urmează ca Poșta Română să mai achiziționeze 3.000 de cutii poștale și 75 ghișee poștale.”

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.