prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Schimbare la Mobilux! Unde se mută chioșcurile cu flori?

Schimbare la Mobilux! Unde se mută chioșcurile cu flori? Chioșcurile cu flori de la Mobilux se mută din pasaj. La 31 iulie 2023 expiră contractele de închiriere pe domeniu public în zona centrală Mobilux, iar comercianții au început eliminarea vechilor florării din termopan.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS! UN CUNOSCUT MEDIC A MURIT SUBIT LA DOAR 43 DE ANI!

„Pasajul pietonal Mobilux eliberat de comercianți, redă zonei arhitectura urbanistică inițială, aerisită, plăcută ochiului! La 31 iulie 2023 expiră contractele de închiriere pe domeniu public în zona centrală Mobilux, iar comercianții au început eliminarea vechilor florării din termopan.

Chioșcurile cu flori nu dispar însă din centru, cei care au câștigat licitațiile pentru comercializare de flori și plante decorative vor așeza noile tipuri construcții provizorii pe amplasamentele din fața magazinului Fortuna și în pasajul Magnoliei, conform hotărârii de consiliu local.”, este anunțul primarului Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs