Schimbări majore anunțate de Facebook! Apare o nouă funcție!

Facebook a anunţat recent că va lansa o nouă funcţie, numită ”Feeds”, care le va permite utilizatorilor să vadă postările prietenilor, grupurilor şi paginilor urmărite în ordine cronologică inversă, în loc de ierarhia stabilită de algoritm. Funcţia principală Home va favoriza afişarea de conţinut popular al unor conturi care nu sunt urmărite de utilizatori.

Denumită ”Feeds”, noua funcţie este o filă dedicată în aplicaţia Facebook care arată cele mai recente postări de la prietenii şi paginile urmărite de utilizatori. Principalul flux de ştiri va fi cunoscut sub numele de ”Home” şi va acţiona mai mult ca ”un motor de descoperire” bazat pe obiceiurile online ale oamenilor, a spus compania.

„Una dintre cele mai solicitate funcţii pentru Facebook este să se asigure că oamenii nu ratează postările prietenilor. Aşa că astăzi lansăm o filă Feeds în care puteţi vedea postările de la prieteni, grupuri, pagini şi altele, separat, în ordine cronologică.”, a spus CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, într-o postare recentă pe Facebook.

Noua funcţie este programată să fie lansată la nivel global în cursul săptămânii viitoare, iniţial pe mobil, a declarat un purtător de cuvânt al Meta. O versiune desktop este programată pentru lansare în următoarele câteva săptămâni.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.