prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Schimbări majore în traficul din Nord! Surprize pentru șoferi!

O solicitare privind montarea de separatoare pe bulevardul Nicolae Bălcescu la intersecția cu Aleea Spitalului va fi analizată în următoarea ședință a Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipilul Pitești. 

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: LOC DE JOACĂ VANDALIZAT DE MAI MULȚI COPII!

Concret, comisia va analiza amplasarea de separatoare de sens pe carosabilul bulevardului Nicolae Bălcescu la intersecția cu Aleea Spitalului, în așa fel încât autovehiculele care circulă către comuna Bascov și se încadrează pe banda trei, bandă dedicată virajului la stânga spre Spitalul Județean, să nu mai poată circula pe direcția înainte. Propunerea are în vedere faptul că imediat după intersecție, carosabilul bulevardului Nicolae Bălcescu se îngustează de la trei, la două benzi pe sens, existând posibilitatea producerii de accidente.  Rămâne de văzut dacă propunerea va fi votată de membrii comisiei și dacă va fi implementată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.