Schumacher îi ia apărarea lui Latovlevici! „A fost un profesionist din toate punctele de vedere!”

Iasmin Latovlevici a fost un profesionoist în perioada în care a jucat sub culorile alb-violete a declarat Constantin Schumacher. Fotbalistul s-a despărțit recent de FC Argeș din cauza unor gafe comise în turul campionatului și care au culminant cu umilința înregistrată cu Sepsi OSK în care gruparea din Trivale a primit cinci goluri și nu a reușit să marcheze.

Schumacher spune că au fost așteptări mai mari de la Latovlevici, dar trebuie respectat ca fotbalist în continuare, dat fiind faptul că are numeroase meciuri și campionate în care a evoluat.

„Lato a fost un profesionist din toate punctele de vedere. Păcat… la vârsta lui ne așteptam să aibă o altă atitudine la unele meciuri. Eu îi doresc succes în continuare. Nu s-a întâmplat nimic în vestiari cu colegii, mai ales că este un jucător care a jucat atâtea meciuri și după atâtea campionate, cred că trebuie să fie respectat” a spus Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.