prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

SE CAUTĂ ANGAJAŢI! AJOFM ARGEȘ ORGANIZEAZĂ BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ! AFLĂ CÂND!

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges organizeaza BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA, destinata tuturor categoriilor de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA se organizeaza in ziua de vineri, 20.05.2022, cu incepere de la ora 9, in municipiul Pitesti, la Casa de Cultura a Studentilor, corpul B, intrarea din str. Armand Calinescu.

Agentii economici care vor sa participe la aceasta actiune pot confirma prin completarea si transmiterea „Situatiei privind locurile de munca vacante”, prin e-mail, la adresa: [email protected], cu specificarea „Pentru bursa locurilor de munca”.

„Prin aceasta actiune, oferim posibilitatea angajatorilor de a selecta personal calificat, precum si de a ajuta si incuraja somerii sa-si gaseasca un loc de munca. Agentii economici interesati sa participe la acest targ de locuri de munca pot obtine informatii despre noile modificari legislative aparute la acordarea stimulentelor financiare pentru angajatorii care incadreaza in munca someri.”, a anunțat Nicolae Bădescu, director AJOFM Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.