Se dă liber la plecat în America fără vize! Data la care vor fi eliminate definitiv

Fără vize în America! Anunțul a fost făcut de  ambasadorul României în SUA! Schimbarea ar putea apărea cel mai devreme în 2025. În prezent, 41 de state fac parte din programul Visa Waiver.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

Andrei Muraru, ambasador al României în Statele Unite ale Americii, a vorbit despre faptul că românii vor putea călători fără viză în Statele Unite ale Americii de anul viitor. Potrivit acestuia, România face eforturi susținute pentru a intra în acest program, care ar permite cetăţenilor ţărilor participante să călătorească în Statele Unite pentru afaceri sau turism pentru sejururi de până la 90 de zile fără viză.

„Există câteva lucruri pe care vrem să le facem în anii următori. Unul dintre ele este ridicarea vizelor și eu sunt foarte optimist că acest lucru se poate întâmpla anul viitor. Acest lucru ar facilita legăturile dintre oameni”, a declarat Andrei Muraru, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii.

„Va fi succesul României și succesul românilor”

„Vreau să-i încurajez pe români să aplice în număr cât mai mare, pe cei care au avut o viză americană și care expiră în curând să aplice din nou, pentru că beneficiază de această facilitate de a nu mai merge la interviu. Partenerii americani au înțeles cât de serioasă e România, cât de serioase sunt autoritățile române, Guvernul care depune un mare efort și Ambasada SUA de la București. (…). Va fi succesul României și succesul românilor. Deja o companie aeriană a anunțat un zbor direct între România și SUA, începând din iunie, și sunt convins că dacă la finalul lunii septembrie vom avea o veste bună, în următoarele luni vor veni și alte companii aeriene și vom avea o creștere semnificativă a numărului de turiști și a investițiilor americane, precum și a comerțului bilateral”, a mai spus ambasadorul Andrei Muraru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.