Se deschide Mausoleul Mateiaș pentru părintele Constantin Necula!

4

Se deschide Mausoleul Mateiaș pentru părintele Constantin Necula!

În scurt timp este așteptat și la Mausoleul Mateiaș care va fi deschis special pentru părintele Constantin Necula, conducrea anunțând de ieri că monumentul istoric va fi închis astăzi pentru curățenie, deoarece miercuri, 28 noiembrie au loc aici evenimnete importante dedicate zilei de 1 Decembrie.

De la primele ore ale dimineții preotul din Sibiu și-a propus să viziteze mai multe monumente istorice din Câmpulung dar și biserici și mânăstiri.

Constantin-Valer Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret.

A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – si numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale.