prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se extinde transportul metropolitan! Prima măsură luată de autorități!

Transportul metropolitan va fi extins și în comuna Oarja începând cu data de 1 ianuarie, iar administrația locală face primele demersuri pentru ca argeșenii să aibă parte de cele mai bune condiții. Astfel, în ședința Comisiei de Circulație din această lună se va dezbate și vota un proiect prin care să fie înființată o stație de autobuz pe strada Frații Golești, vizavi de McDonalds.

De precizat este faptul că, în prezent, alveola respectivă este ultima oprire a autobuzului 8 către Frații Golești, iar în cazul în care va fi aprobat proiectul, în locul respectiv va fi amenajată o stație Publitrans ca în restul orașului.

„Amenajarea și marcarea unei stații de autobuz pentru transportul public de persoane, în alveola existentă pe b-dul Republicii, vizavi de Mc Donalds. Stația respectivă va deservi traseul Pitești-Oarja care va funcționa începând cu data de 01.01.2023” se arată în proiect.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.