prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se fac angajări în Armată. Zeci de locuri disponibile în Argeș!

Ministerul Apărării a anunțat recent că au fost scose la concurs sute de locuri și, totodată, au început înscrierile pentru cei care vor să se angajeze în armată. Se poate opta pentru orice post, indiferent de județul de domiciliu, dar înscrierea se face numai în judeţul în care candidatul domiciliază (viza de flotant nu se ia în considerare)”, se arată în anunţul de angajare. Înscrierea candidaţilor se face în perioada 2 mai – 17 iunie 2022, dar nu se poate realiza online.

În județul Argeș există 15 locuri disponibile

“Soldat/gradat profesionist – o profesie care impune respect. Ești curajos, disciplinat, tenace și ambițios? Te așteaptă 1.049 de locuri în 33 de județe și în București: Alba – 20; Argeș – 15; Bacău – 50; Brașov – 24; Buzău – 16; Brăila – 6; București – 193; Bistrița-Năsăud – 2; Călărași – 12; Cluj – 23; Constanța – 200; Covasna – 15; Dâmbovița – 16; Dolj – 45; Giurgiu – 15; Galați – 7; Hunedoara – 17; Harghita – 6; Ilfov – 98; Iaşi – 13; Ialomița – 9; Maramureş – 34; Mureș – 19; Neamț – 5; Olt – 10; Prahova – 11; Sibiu – 23; Satu Mare – 1; Suceava – 2; Timiș – 10; Tulcea – 74; Vrancea – 31; Vâlcea – 1; Vaslui – 26.”, este anunțul MApN.

Care sunt etapele de selecţie

Selecţia constă în parcurgerea următoarelor etape, care sunt eliminatorii, în ordinea susţinerii lor:

  • Evaluarea psihologică
  • Evaluarea capacităţii motrice
  • Interviul de evaluare finală
  • Examinarea medicală
  • Examinarea medicală specifică şi/sau evaluarea psihologică a aptitudinilor speciale
  • Arondarea judeţelor la centrele de selecţie
  • Cum te poţi antrena pentru selecţie.

Ce salarii au soldații, ofițerii și funcționarii  

Salariul unui soldat pentru anul 2022 sau solda de funcție este de 2.500 de lei pe lună, conform legii, dar veniturile sale sunt rotunjite cu sporuri, prime și indemnizații.La vârful ierarhiei militare, șeful Statului Major General câștigă o soldă de funcție de 10.880 de lei.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs