prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se ieftinește gigacaloria în Pitești! Află cu cât!

Piteștenii vor plăti mai puțin din această lună pentru gigacalorie, potrivit unui proiect care va fi dezbătut și votat în ședința din această lună a Consiliului Local. Mai exact, prețurile pentru perioada 1 noiembrie 2024 – 31 martie vor fi de 604 lei/gigacalorie pentru consumatorii casnici, iar pentru operatorii economici și populație în perioada de vară, respespectiv aprilie – octombrie 2024, prețul va fi de 654 lei/gigacalorie.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

„Vestea bună este că la prețul pentru perioada de vară, la agenții economici avem o scădere de 106 lei, iar la populație, scăderea este de 64 lei. Cred că este o veste bună care să mulțumească cetățenii” a declarat Gentea.

De precizat este faptul că această scădere de preț vine în urma reglementării costurilor de producție, transport și furnizare a agentului termic. De asemenea, scăderea prețului la gaze naturale a permis reducarerea costurilor pentru piteștenii racordați la sistemul centralizat de căldură și apă caldă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.