prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se măresc salariile la FC Argeș! Află cu cât!

Salariile angajaților din departamentul administrativ al FC Argeș ar putea fi majorate începând cu luna viitoare, potrivit unui proiect care va fi dezbătut și supus votului de consilierii locali în ședința din această lună a Consiliului Local. Creșterea inflației, a prețurilor la alimente și combustibil sunt principalele argumente pentru care s-a cerut majorarea veniturilor încasate de către salariați. Fotbal Club Argeș este clubul sportiv aflat în subordinea municipalității Pitești și are în coordonare secțiile de baschet, handbal, rugby, volei, şah, „sportul pentru toţi”, modelism, tenis de masa, judo, natatie, atletism, karate și box, inclusiv fotbal (academia de juniori sau pepiniera de unde vor fi aleși tinerii fotbaliști pentru echipa mare).

CITEȘTE ȘI: SE MĂRESC SALARIILE ÎN PRIMĂRIA PITEȘTI ȘI INSTITUȚIILE SUBORDONATE! AFLĂ CU CÂT!

De asemenea, un alt argument adus în rapoartele de aprobare al proiectului de hotărâre, este faptul că angajații au un salariu mai mic față de cei care lucrează în primăriile sau instituțiile subordonate din comuna Bascov sau din alte orașe. Mai mult, este adusă în discuție și decizia Guvernului prin care a fost majorat salariul minim brut de la 2550 lei la 3000 lei.

Astfel, în cazul în care proiectul va trece de votul consilierilor, directorul FC Argeș (clubul municipiului) va avea un salariu brut de 12.446 lei, contabilul șef – 10.238 lei, iar angajații cu funcții de execuție (consilier, referent, inspector, îngrijitor) vor avea salarii cuprinse între 4.980 lei și 3.226 lei, în funcție de gradul sau treapta profesională.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat aici.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.