prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se mută capătul de linie al 7 și 7B! Află unde!

Capătul de liniilor 7 și 7B ar putea fi mutat din nou, potrivit unui proiect aflat pe masa Comisiei de Circulație Pitești. După schimbarea traseului pentru montarea stațiilor de încărcare la ultimul punct de oprire al celor două autobuze de pe strada Gheorghe Doja, administrația locală a decis ca acesta să fie stabilit provizoriu în fața blocului 1. Acum, membrii comisiei analizează mutarea capătului de linie la aproximativ 20 metri față de stația de la Comisariat, din cauză că, în momentul de față, autobuzele staționează în curbă și pot crea un pericol pentru participanții la trafic.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN MUZICĂ! A MURIT UN CUNOSCUT ARTIST!

„Având în vedere că actualul capăt de linie de transport public local de călători 7 și 7b, stabilit provizoriu pe banda 1 a străzii Gheorghe Doja, din fața blocului 1, nu prezintă siguranță în ceea ce privește circulația autovehiculelor, se propune mutarea acestuia în alveola Căii Craiovei, imediat după stația de debarcare călători de la Comisariat.  Spațiul va fi marcat corespunzător” se arată în proiect.

comisariat

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs