prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se schimbă foaia! USR vrea să reduca spațiile betonate din Pitești!

Un nou regulament de urbanism ar putea fi aprobat în acest an potrvit unei propuneri venite din partea grupului de consilieri locali USR Pitești. Construcțiile haotice pe petice mici de teren, betoanele care se găsesc la fiecare pas în municipiul reședință de județ ar putea să dispară, iar locul acestora să fie luat de spații verzi și de locuri de parcare suplimentare.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TRANSPORTUL METROPOLITAN SE EXTINDE ÎN ȘTEFĂNEȘTI! NOUA RUTĂ!

În acest moment, regulamentul de urbanism aflat în vigoare, obligă fiecare dezvoltator să aibă minim 15% spații verzi pentru noile construcții, iar potrivit surselor noastre, acesta ar urma să fie mărit la cel puțin 25-30%. De asmenea, minimul de locuri de parcare necesare ar putea fi mărit, astfel încât noii proprietari să nu mai fie nevoiți să parcheze pe troturar sau neregulamentar.

Rămâne de văzut dacă această propunere va fi concretizată, mai ales că în această perioadă aleșii locali depunde proiecte și amendamente la proiectul de bugetul local pe anul 2023.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.