prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se schimbă regulile de vânzare a polițelor RCA! Șoferii care vor plăti mai mult!

Se schimbă regulile de vânzare a polițelor RCA! Șoferii care vor plăti mai mult! Noi condiții de vânzare a polițelor RCA. Firmele de profil au anunțat recent că își vor schimba regulile. Concret, firmele vor cere date despre anul fabricației autovehiculului, data primei înmatriculări, kilometrajul și data obținerii permisului auto.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS LA CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEȘ! A MURIT LA DOAR 43 ANI!

Orașul în care circulă autovehiculul este extrem de important. Cu cât orașul este mai mare și mai aglomerat, cu cât riscul de accident crește, în același timp cu prețul asigurării.  Pe de altă parte, cu cât mașina este mai veche, riscul de apariție a unei defecțiuni care poate conduce la un accident este mai mare, motiv pentru care polița va fi mai scumpă.

Numărul de kilometri este și el important. Cu cât este mai mare, cu atât prețul asigurării crește. Important de menționat este faptul că aceste date sunt cerute de către asigurătorul care are cele mai mici prețuri. Evident, și pentru cei care au mașini mai vechi, va fi mai greu să ia o poliță mai ieftină.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs