prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șef nou la Spitalul Județean Argeș! Află despre cine este vorba!

Directorul medical Costin Ștefan, este noul șef se secție Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unitate sanitară în care a acumulat o bogată experiență în anii în care a lucrat aici ca medic și unde a exercitat și funcții de conducere. Doctorul Ștefan privește numirea sa ca pe o provocare pe care, ca doctor care a depus jurământul lui Hipocrate, a acceptat-o propunându-și să facă tot ceea ce poate mai bun pentru angajați și pacienți.

costin stefan paturi covid 300x172 1

În ședința de ieri a Consiliului Județean s-a validat rezultatul examenului pentru ocuparea funcției de medic șef – Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, secție coordonată de medicul Ștefan încă din anul 2018.

Medicul Costin Ștefan este angajat al SJU Pitești din mai 2015, perioadă în care era rezident în anul IV, iar în aprilie 2016 a promovat concursul ca medic diabetolog. Din februarie 2021 ocupă și funcția de director medical al spitalului. Echipa Obiectiv de Argeș îi urează succes în noua etapa a carierei sale!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.