prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senator Dănuț Bica: „Sâmbătă, 17 februarie, a avut loc și lansarea candidatului liberal pentru funcția de primar al comunei argeșene Căteasca.”

Senator Dănuț Bica: „Sâmbătă, 17 februarie, a avut loc și lansarea candidatului liberal pentru funcția de primar al comunei argeșene Căteasca.”
„Îl felicit pe vechiul meu amic și camarad politic, Eugen Mira, pentru decizia de a reveni în rândurile PNL și de a se înscrie în cursa pentru funcția de primar. Este un candidat cu multă experiență și cu numeroase realizări în administrația publică locală, care a mai deținut funcțiile de primar, viceprimar și consilier local în această comună.
Are calități deosebite, este harnic și ambițios și, în plus, a refăcut echipa cu Florin Marinescu, președintele actual al PNL Căteasca, cu profesorul Dan Drăghici, veteranul organizației, și cu ceilalți liberali din localitate, reconstruind grupul puternic de militanți de care este nevoie pentru a câștiga alegerile de anul acesta.
Sunt convins că, în calitate de primar, Eugen Mira poate face lucruri deosebite pentru locuitorii comunei, așa cum a reușit și atunci când a mai ocupat această funcție, în perioada 2016-2020. Felicitări și mult succes lui Eugen Mira și echipei PNL din Căteasca!”, este mesajul transmis de senatorul Dănuț Bica.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs