prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senatorul Dănuț Bica a participat la ,,Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”, desfășurată la Senatul Spaniei din Madrid!

Senatorul Dănuț Bica a participat la ,,Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”, desfășurată la Senatul Spaniei din Madrid!
În perioada 26-27 octombrie, senatorul PNL Argeș, Dănuț Bica, a participat, în cadrul delegației comune a Senatului și Camerei Deputaților din România, la ,,Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”, care s-a desfășurat la Senatul Spaniei din Madrid.
„Reuniunea a fost organizată de Parlamentul European și Parlamentul Spaniei, ca parte a dimensiunii parlamentare a Președinției spaniole a Consiliului Uniunii Europene.
În cadrul conferinței au fost analizate aspectele privind provocările economice, sociale și politice comune cu care se confruntă statele membre, în special ca urmare a războiului de agresiune declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei.
Principalele teme abordate pe parcursul celor patru sesiuni de lucru au fost:
▪︎ Provocări ale Guvernului și recuperarea economică a Uniunii Europene în contextul internațional
▪︎ Arhitectura noii guvernanțe: planuri de buget structural pe termen mediu și calea specifică a cheltuielilor nete pentru fiecare țară. Durabilitatea datoriilor și prudență Fiscală în cadrul Uniunii Economice și Monetare
▪︎ Integrarea dimensiunii sociale în economie
▪︎ Autonomia strategică deschisă”, este mesajul transmis de Senatorul Dănuț Bica.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.