prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senatorul Dănuț Bica a reprezentat Senatul României la ,,Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”

Senatorul Dănuț Bica a reprezentat Senatul României la ,,Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”
În perioada 12-13 februarie a.c., am participat, în cadrul delegației comune a Senatului și Camerei Deputaților din România, la ,,Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”, care s-a desfășurat la Parlamentul European din Bruxelles.
Reuniunea a fost organizată de Parlamentul European și Parlamentul Belgian (Senatul și Camera Reprezentanților), ca parte a dimensiunii parlamentare a Președinției belgiene a Consiliului Uniunii Europene. Am reprezentat Senatul României la conferință, în calitate de secretar al Comisiei economice, industrii și servicii, împreună cu senatorul Ionel-Dănuț Cristescu, secretarul Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară și piața de capital.
În cadrul reuniunii au fost abordate aspecte privind provocările economice, sociale și politice comune în cadrul Uniunii Europene și Monetare. Principalele teme de discuție au vizat coordonarea politicilor economice, gestionarea sustenabilității finanțelor publice și promovarea convergenței sociale în contextul geopolitic actual deosebit de complex.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs