prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senatorul Dănuț Bica, vizită în Argeș cu membrii Comisiilor juridice din Senatul României și din Parlamentul Republicii Moldova!

Senatorul Dănut Bica, alături de Alina Gorghiu, prședinta Senatului României și a PNL Argeș i-au însoțit pe membrii Comisiilor juridice din Senatul României și din Parlamentul Republicii Moldova într-o vizită de o zi prin județul Argeș.

 „În urmă cu o săptămână, am avut plăcerea de a-i însoți pe membrii Comisiilor juridice din Senatul României și din Parlamentul Republicii Moldova într-o vizită de o zi prin județul Argeș.

Dimineața am fost pe Transfăgarășan și la un târg cu produse tradiționale, apoi am oprit la barajul Vidraru și am încheiat ziua la Curtea de Argeș, vechea capitală a Țării Românești, unde am vizitat Biserica Domnească și Mănăstirea.

Mă bucur că le-am putut arăta oaspeților noștri o mică parte din frumusețile Argeșului, un județ încărcat de istorie și cultură, cu peisaje spectaculoase și cu oameni deosebiți.”, a declarant senatorul Dănuț Bica.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.