prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sexgate Schitu Golești continuă! Soțul înșelat s-a ales cu dosar penal!

Telenovela în cazul polițiștilor cu o relație interzisă de la Schitu Golești, fiind nevoie, încă odată de intervenția oamenilor legii! Din primele informații, se pare că cei doi amanți au plecat la plimbare în urmă cu două zile prin Câmpulung, iar într-un local s-au trezit cu soțul polițistei care a început să îi filmeze și să le facă poze, cel mai probabil pentru a strânge probe în dosarul de divorț intentat de către acesta după aflarea infidelităților.

În acel moment, fostul șef de post a sunat la 112 și a anunțat că este hărțuit de către soțul polițistei cu care s-a iubit în secția de poliție. La fața locului s-au deplasat oamenii legii, iar după ce au discutat cu femeia și cu amantul acesteia au emis un ordin de restricție provizoriu pe numele bărbatului înșelat. De asemenea, a fost deschis pe numele bărbatului un dosar penal pe hărțuire, urmând ca în urma cercetărilor să fie luată o decizie.

CITEȘTE ȘI: PROFESOARA STUDENTULUI SINUCIGAȘ DE LA UPIT-SEMNAL DE ALARMĂ! „DEPRESIA ESTE NOUL CANCER”.

„În ziua de 02 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 41 de ani, cu privire la faptul că, fiind însoțit de o femeie de 25 de ani, ar fi fost urmăriți, în incinta unui local din municipiul Câmpulung, de către soțul acesteia, cu care femeia se află în proces de divorț.

Ca urmare a susținerilor persoanelor în cauză, polițiștii care au efectuat verificări au parcurs procedura obligatorie referitoare la situația celor doi soți, iar pe baza răspunsurilor oferite de femeie, a rezultat că sunt îndeplinite condițiile emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de soțul acesteia, conform prevederilor Legii 217/2003. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, conform art. 208 din Codul Penal”  potrivit IPJ Argeș.

Vă reamintim faptul că șeful de post al Secției Rurale Schitu Golești și o subalternă, proaspăt întoarsă din concediu maternal, s-au încuiat în sediul rural al Poliției, dar, din nefericire pentru ei, soțul femeii infidele a avut o presimțire și a mers să își ia consoarta acasă. Numai că, iubăreții au uitat să stingă lumina sau să tragă perdeaua de la geam, iar astfel au fost prinși în fapt.

Bărbatul înșelat a încercat să intre în sediu… dar ușa era închisă. Astfel, a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai mulți agenți. Cu toate că au încercat să îl convingă pe liderul sindical să deschidă ușa… nu au reușit. Oamenii legii au mers pe cale ierarhică, iar la locul faptei a venit adjunctul Poliției Câmpulung. Nici acesta nu a avut succes pentru a-l convinge pe liderul Europol să iasă.

Până la urmă, pentru a intra în incinta secției, a fost nevoie de intervenția mascaților care au spart ușa. In urma situației, IPJ Argeș a demarat cercetări, urmând a fi luate măsurile care se impun împotriva celor doi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs