prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sfârșit dramatic pentru o câmpulungeancă!

Sfârșit dramatic pentru o câmpulungeancă! Femeia în vârstă de 80 de ani a fost găsită carbonizată în propria locuință.

Se pare că femeia a încercat să își salveze viața, dar nu a mai putut. Nenorocirea a avut loc aseară în jurul orei 21.00, în cartierul Grădiște din Câmpulung după ce femeia a uitat aragazul aprins și flacăra provenită de la butelie s-a transformat într-un incendiu mistuitor.

Un vecin a văzut cum ies flăcările prin acoperișul casei și a sunat imediat la serviciul 112. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore și din nefericire pe femeia în vârstă de 80 ani au găsit-o carbonizată sub dărâmăturile tavanului unei camere. Casa de locuit a ars aproape în întregime având o suprafață de 70 mp dintre care 12 mp o cameră, 10 mp holul și 50 mp acoperișul casei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.