prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sfârșit tragic! Și-a pus capăt zilelor la doar 24 ani! S-a aruncat în gol!

Sfârșit tragic! Și-a pus capăt zilelor la doar 24 ani! S-a aruncat în gol! Sfârșit tragic pentru o tânără de 24 ani care avea toată viața înainte și putea aspira către planuri și realizări mărețe. Numai că, astăzi fata a hotărât să își încheie socotelile cu viața și s-a aruncat în gol, de pe un pod.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! ȘI-A ARUNCAT NOU-NĂSCUTUL ÎN SOBĂ IMEDIAT DUPĂ NAŞTERE! CAZUL CARE A ÎNGROZIT O COMUNITATE ÎNTREAGĂ!

Trecătorii care au asistat la tragedie au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat autoritățile cu privire la faptul că o tânără s-ar fi aruncat de pe podul-viaduct de deasupra DN76, decedând.

Cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor și a cauzelor care au determinat decesul tinerei. Tragedia s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în municipiul Brad din Hunedoara.  Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de mers.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs