prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sfârșit tragic! Tânără de 33 ani găsită moartă în casă!

Sfârșit tragic! Tânără de 33 ani găsită moartă în casă! Tragedie! Florentina, o tânără de 33 ani a murit în urma unei supradoze de droguri administrată de iubitul ei care, în loc să ceară ajutorul autorităților, a preferat să stea cu cadavrul iubitei în casă timp de mai multe zile. Familia fetei este cea care a descoperit tragedia și a anunțat autoritățile iar în momentul de față aceștia fac acuzații grave la adresa băiatului.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: BĂTRÂNII DIN AZILE HRĂNIȚI CU CARNE EXPIRATĂ DIN NOIEMBRIE! NEREGULI GRAVE!

Fratele tinerei moarte într-un apartament din Sibiu face acuzații grave la adresa acestuia și spune că sora lui a murit în urma unei supradoze de droguri. „În dimineața zilei de 8 iulie, sâmbătă, m-a sunat sora mea și mi-a spus că surioara noastră a decedat. A fost găsită moartă la adresa iubitului său, alături de care locuia. Ni s-a spus că trupul se află deja la morgă, în stare descompusă. Nu ne-a lăsat nimeni să o vedem!”, povestește fratele Florentinei.

Familia recunoaște că tânăra era consumatoare de droguri, însă rudele nu cred că și-ar fi făcut rău singură. Potrivit primelor informații date de medicii legiști, femeia ar fi suferit un infarct provocat de o supradoză. Ar fi consumat ciuperci halucinogene, iar asta i-a adus sfârșitul.

„Eu știu că mai consuma substanțe, dar știu că el era violent… A fost o seară în care a dormit lângă bloc, când el m-a apelat pe mine și mi-a spus să merg să o iau să o duc acasă. De nenumărate ori au avut discuții de genul ăsta. Se împăcau, se despărțeau. Precizez că în locuința domnului a mai murit un băiat, un coleg de-al lui, un prieten bun, chiar anul trecut. Dar tot din cauza stupefiantelor. Tot din cauza aceasta a murit. De la morgă ni s-a spus că i s-a administrat ciuperca neagră. Un drog despre care eu, până luni, nu am știut că există.

Erau împreună de la o vârstă foarte fragedă, de la 16 ani s-au cunoscut, a fost îndrăgostită foarte tare de el, s-au despărțit, s-au împăcat… Nu aveam o relație foarte bună cu ei în ultima vreme din cauza certurilor lor.  Am apeluri pierdute de la ea în dimineața zilei în care a murit, nu am vorbit cu ea… Îmi pare rău, poate voia să ceară ajutor. Eu merg pe premisa aceasta. Și pe mine și pe sora mea ne-a sunat la aceeași oră.

El a ținut-o două zile. Și la un animal, în ziua de astăzi, dacă îi este rău, îl duci la veterinar. El era atât de drogat încât nu a putut să sune… Dar de ce a răspuns când a venit mătușa lui și a sunat la interfon? Atunci de ce a deschis? Atunci a putut să audă? El spune că a vrut să moară, să îi scoată poliția pe amândoi decedați. Dar ce a fost ăsta, un joc? A văzut că a murit ea și că el nu mai moare? .”, mai povestește fratele Florentinei.

Poliției Municipiului Sibiu a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs