Și bucureștean și cu sufletu-n Rai-la primărie nu se poate, domnule Moșteanu!

Și bucureștean și cu sufletu-n Rai la primărie nu se poate, domnule Moșteanu!

Ionuț Moșteanu este peste poate de caterincă; îi place rock-ul, merge chiar la concerte, îi plac motoarele și cel mai mult îi place să fie deputat și să locuiască în București. Bine, oamenii de vârsta lui au depășit etapa experiențelor și chiar construiesc, au lăsat deoparte caterinca și nici nu-și mai flutură pletele pe la concerte rock.

CITEȘTE ȘI: AMENZI DRASTICE PENTRU ȘOFERII CARE FAC ACEST LUCRU! CODUL RUTIER SCHIMBAT DIN TEMELII!

Dar, pentru că o dată la patru ani sunt alegeri, useristul cu familie, casă și masă, afaceri și prieteni la București, mai dă câte-o tură la Pitești să se dea în stambă în alegeri. Nu că i-ar păsa lui de oraș sau că vrea să fie primar de dreapta. Nu vrea să fie primar deloc, doar face spectacol, și încă unul de prost gust, dacă ar fi vrut binele Piteștiului, l-am fi văzut în cei opt ani de deputăție făcând măcar un singur proiect pentru Pitești., o acțiune, ceva, orice! Nu a făcut nimic!

Bucureșteanul Moșteanu îi ceartă pe piteșteni la ei acasă!

De ce nu mai acceptă piteștenii caterinca lui Moșteanu? Pentru că, românul, piteșteanul știe și spune un lucru oricui încearcă să facă legea la el în bătătură: „La mine în casă nu-mi dai tu lecții! Ieși afară!”

Cam așa și cu candidatul USR la Primărie, băiatul de București dornic de viață ușoară și expunere din banii statului. Viața lui s-a derulat la București și înainte de 2016 când a devenit prima dată deputat, și după 2020 când a candidat la Pitești la Primărie rupând în două voturile de dreapta. A plecat la București și s-a întors cu aceeași poveste. În această perioadă e bucureștean deghizat, iar după 9 iunie va vi același băiat ce Capitală!

Că domnul acesta nu are nicio legătură cu Piteștiul și că viața lui e la București se vede din postările de pe contul personal, este atât de simplu…I-am vizualizat contul personal și am primit confirmarea de care nici nu aveam nevoie. Dar piteștenii au!

Caută școală moto….în București, lift hidraulic…tot în București, vinde mașina sorei sale, adresă, evident, București. E interesat de bike sharing-ul din București… Cu gașca din București pleacă la Buzău la mondialele de Enduro și chiar dă anunț pe facebook.  Caută pistă de carturi pentru copil – tot în București. Și exemplele pot continua la nesfârșit! Noi le punem la vedere.

NR: Este posibil să șteargă postările la fel cum a făcut în 2020 când, tot la contul de facebook, la descriere, scria clar: Ionuț Moșteanu – București. Dar vor rămâne aici, dovadă vie că Ionuț Moșteanu încearcă din nou să păcălească oamenii, să se folosească de cei care nu-l cunosc atât de bine pentru a-și asigura un loc eligibil la toamnă, în Parlament. Pariu că așa va fi?

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.