Și-a găsit sfârșitul după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod!

20

Și-a găsit sfârșitul după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod!
Sâmbătă după amiază, la 112 s-a anunţat ca pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti, s-a produs o autoaccidentare, un autoturism a ieşit în decor şi s-a izbit de un cap de pod.
La faţa locului au plecat cadrele Detaşamentului de Pompieri din Câmpulung cu o autospecială şi echipajul SMURD dar şi echipa operativă a Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Câmpulung. Conducătorul auto, Săvescu Daniel de 55 de ani din Chiajna, se deplasa pe DN 73 la volanul autoturismului marca VW, cu direcţia de mers dinspre Piteşti spre Câmpulung.

Pe raza comunei Mihăeşti, s-a întâmplat ceva cu acesta pentru ca a făcut câteva mişcări bruşte stânga, dreapta, apoi s-a izbit violent de un cap de pod.
Șoferul, de 55 de ani, a fost extras din autoturism și predat, inconstient, echipajului SAJ. Cadrele de la Ambulanţă s-au chinuit să-l readucă în simţiri, însă acesta a decedat. Conducătorul auto a mai fost implicat într-un accident cu victimă.

De la acel eveniment, conducătorul auto circula cu dovadă. Aceasta a fost prelungită permanent, iar acum urma să expire pe 16 mai 2019.

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce anume a condus la producerea acestui accident soldat cu decesul conducătorului auto.