prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Şi Pampea cu echipa lui merg mai departe

4 – 0 la pauză, fără drept de recurs
Deşi echipa antrenată de Florin Pampea şi-a reluat pregătirile de numai câteva zile, experienţa jucătorilor s-a văzut că va fi decisivă încă din primele minute ale partidei. La pauză, Atletic Bradu conducea cu un categoric 4 – 0. Este adevărat faptul că jucătorii echipei din Perişani erau cu moralul la pământ, deoarece în urmă cu o săptămână rataseră promovarea în Liga a III-a. Antrenorul-jucător Florin Pampea n-a evoluat în acest meci şi a trimis în teren următoarea echipă: Olteanu – M. Diţă, Şerban, Velianu, Căldăraru – Enache, Suchiu, Frăsineanu, Pătrănoiu – Păvăluţă, Soare. Au mai jucat în repriza a doua: Popa, Monea şi Anghelina.
„Mai mult ca sigur vor juca tot în Liga a III-a!“
Deşi Atletic Bradu a retrogradat campionatul trecut din Liga a III-a, sunt mari şanse ca şi în campionatul viitor echipa să evolueze tot în eşalonul trei. După turul campionatului trecut, Atletic Bradu avea doar câteva puncte în clasament. În iarnă a fost adus antrenorul-jucător Florin Pampea, iar echipa a fost la un mic pas de salvare. Pentru că Atletic Bradu stă bine din punct de vedere financiar şi are echipă cel puţin de mijlocul clasamentului din seria a IV-a a Ligii a III-a, toată lumea speră ca şi în campionatul viitor Atletic Bradu să joace acolo unde îi este locul: în Liga a III-a. Până acum sunt 30 de echipe din Liga a III-a care nu s-au înscris, iar cele în aşteptare, cum este şi Atletic Bradu, sunt 14. „De la Federaţia Română de Fotbal s-a prelungit termenul de înscriere până la 30 iulie. Conform regu­lamentelor în vigoare, Atletic Bradu va fi admisă ca în sezonul 2012 – 2013 să evolueze tot în Liga a III-a“, spunea Florin Pampea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.