Simfonia chinului în traficul din Pitești! Se circulă bară la bară!

Șoc, groază și nervi întinși la maxim în traficul din Pitești în ultima zi a Simfoniei Lalelelor! Circulația rutieră este aproape paralizată pe arterele principale din oraș, în zona Podul Viilor, dar și în localitățile limitrofe din cauza numărului mare de persoane care vor să viziteze expozițiile floricole din Lunca Argeșului în ultima zi a evenimentului devenit tradiție în Pitești.

Calea Bascovului, Strada Gheorghe Șincai, Calea București, dar și intrările dinspre Ștefănești și Mărăcineni sunt extrem de aglomerate, participanții la trafic fiind nevoiți să parcurgă câțiva metri în minute bune. Spre exemplu, de la Bazinul Olimpic până la Podul Viilor șoferii pot face și o jumătate de oră pentru aproximativ 500 metri!

Screenshot 2024 04 21 134624 1024x380 1

Astfel, mulți se întreabă cum ar putea evita aglomerația infernală? Lasă mașina la unul, doi kilometri distanță și merg pe jos? Da. Dacă nu au de gând să și cumpere de la expozițiile cu vânzare din Lunca Argeșului. Astfel, doar pentru vizită, puțină mișcare nu strică. Să ia autobuzul de la Teatru Davila? Nu prea ar schimba situația și timpul petrecut în trafic.

Mai mult, deși sunt polițiști rutieri în principalele intersecții din zona Podul Viilor, aceștia nu prea mai au cum să dirijeze traficul astfel încât să se asigure o fluidizare și o scădere a timpului de așteptare în cozile kilometrice. De precizat este faptul că, spre seară, traficul ar putea reveni la valorile normale, după închiderea expozițiilor din Parcul Lunca Argeșului.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.