Simona Bucura Oprescu: „Dacă mai era nevoie de noi confirmări privind dezastrul provocat de guvernarea PNL, iată că le avem!”

38

„Dacă mai era nevoie de noi confirmări privind dezastrul provocat de guvernarea PNL, iată că le avem!

ℹ️Astfel, conform celei mai recente actualizări a prognozei economice (Economic Update) a Băncii Mondiale pentru Europa şi Asia Centrală (ECA) publicate astăzi de instituţia financiară internaţională, economia românească ar urma să se contracte cu 5,7% în 2020!
ℹ️De asemenea, #Banca_Mondială se aşteaptă ca deficitul fiscal să ajungă la 9,1% din PIB în 2020, față un nivel planificat de 3,6% din PIB înainte de criză!
ℹ️Iar pentru 2021, instituția mizează pe un deficit de 6,3% din PIB.
▶️În fine, Banca Mondială pune sub semnul întrebării capacitatea Guvernului PNL de a profita de fondul de relansare al UE, care este unul dintre principalele motoare ale relansării economice.
⚠️Ca să vă dați seama de habarnismul celor care ne guvernează, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, declara, în una august a acestui an, că România va evita recesiunea tehnică şi va avea o contracţie a economiei mai mică decât estimările publice făcute de agenţiile de rating, Comisia Europeană (CE), Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi instituţii bancare!” a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here