Simona Bucura Oprescu: „Guvernul promite să sprijine industria auto, dar nu face, de fapt, nimic”

Volumul cifrei de afaceri din co­merţul cu autovehicule în România a consemnat în primele patru luni ale anului o scădere de 14,7% comparativ cu perioada simi­lară din 2019, relevă datele Institutului Național de Statistică.

Iar în luna aprilie, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule s-a prăbuşit cu cu 45,2% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

„Guvernul promite să sprijine industria auto, dar nu face, de fapt, nimic.

Distribuie prietenilor

După ce anul trecut Uzina Dacia a primit fonduri de la Guvernul PSD pentru extinderea capacității de producție și angajarea a încă peste 300 de oameni, în acest an Guvernul PNL a lăsat de izbeliște cea mai importantă companie din țară.

Pe fondul pandemiei de coronavirus și al lipsei de viziune și acțiune al Guvernului PNL, Dacia are acum probleme, peste 1.000 de oameni fiind trimiși în șomaj tehnic!

Domnilor guvernanți, lăsați promisiunile și acționați!

Dacă nici pentru Dacia, principalul exportator al țării, nu aveți preocupare și soluții, ce așteptări pot avea ceilalți agenți economici din țară care nu sunt incluși în camarila politico-economică liberală?”, afirmă deputatul deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.