Simona Halep este la PĂMÂNT: A pierdut setul 2 cu Marketa Vondrousova și l-a întrebat pe antrenor dacă să se retragă

Meciul Simona Halep – Marketa Vondrousova, din turul secund al turneului de la Roma, a început astăzi, la ora 14:10. Partida dintre cele două ar fi trebuit să se joace miercuri, dar a fost amânată din cauza ploii, la fel ca toate celelalte partide de ieri. După ce a câștigat lejer primul set, 6-2, Halep s-a văzut învinsă în actul secund 7-5, de jucătoare de 19 ani. În setul decisiv, Halep a cerut intervenția fizioterapeutului, care i-a spus că are mușchiul de la piciorul drept contractat și s-a luat în calcul retragerea. Simona l-a chemat pe antrenorul său, Daniel Dobre, la 3-2 pentru Vondrousova, pe care l-a întrebat dacă să mai continue sau nu. În cele din urmă, jucătoarea a luat decizia de a continua partida.

În cazul în care va trece de Vondrousova, Simona Halep va întâlni în optimile de la Roma pe Daria Kasatkina, care a trecut de Siniakova. Meciul se va disputa tot azi, peste numai 3 ore.

Distribuie prietenilor
O singură confruntare directă a avut loc între Halep şi Vondrousova, în acest an, la Indian Wells. Românca a pierdut atunci în trei seturi, 2-6; 6-3; 6-2.

Simona Halep vine la Roma după finala de la Madrid pierdută în faţa jucătoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat că este optimistă. „În acest moment sunt mulţumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare şi vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice”, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.