prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Simona Hirică, noua directoare a Casei de Cultură şi Arte „George Topîrceanu“

După ce pe 28 iunie în funcţia de viceprimar al municipiului Curtea de Argeş a fost ales Cristian Mitrofan, acesta a numit pe altcineva în locul său la şefia Casei de Cultură şi Arte „George Topîrceanu“. Acesta a desemnat-o în vechea sa funcţie pe Simona Floarea Hirică, o veche angajată a Centrului, care a ocupat până în prezent funcţiille de referent cultural şi economist.
A fost referent cultural şi economist în cadrul instituţiei
Noul director s-a născut în comuna Sâmbureşti, judeţul Olt, dar de la vârsta de 3 ani a fost crescută de bunici, în Piteşti. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Bucureşti, promoţia 1994 şi este căsătorită cu profesorul de istorie Petrişor Romulus Hirică, actualul director de la Şcoala cu clasele I-VIII Tigveni. Împreună au o fată în vârstă de 13 ani. Primele manifestări culturale care vor avea loc la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu“, sub conducerea acesteia, vor fi pe 11 iulie, când va avea loc întâlnirea lunară a Clubului Iubitorilor de Cultură, pe 13, 14 şi 16 iulie, când instituţia va găzdui “Nopţile de Poezie de la Curtea de Argeş” şi pe 18 iulie, de asemenea, o întâlnire excepţională C.I.C., când în Curtea de Argeş va sosi o delegaţie de oameni de cultură de la Câmpulung cu o expoziţie de pictură şi lansări de carte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.