prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Simt liniște, pace și iubire.” Oana Roman, prima reacție după înmormântare

Ieri a avut loc un moment foarte dureros din viața Oanei Roman, care a marcat-o profund, și anume înmormântarea mamei sale. Vedeta a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca Mioara Roman să fie bine, însă, în cele din urmă, soarta le-a despărțit, întrucât femeia avea o vârstă înaintată și se afla într-o stare de sănătate foarte instabilă.

CITEȘTE ȘI: VREME CAPRICIOASĂ LA SFÂRȘIT DE MARTIE! SOARE ȘI NINSOARE ÎN ACEEAȘI ZI!

Cea care a vărsat cele mai multe lacrimi la înmormântarea Mioarei Roman a fost fiica ei, Oana. Cel care a ignorat total evenimentul a fost Marius Elisei. Bărbatul, cu care influencerița a fost căsătorită timp de zece ani, nu a fost alături de fosta soție în ziua în care și-a înmormântat mama, și nici alături de fiica lui, care și-a condus bunica pe ultimul drum. Nu a trimis nici măcar o coroană de flori, drept omagiu pentru cea care i-a fost familie timp de zece ani. Ieri, în timpul funeraliilor fostei soacre, a fost surprins în oraș, cu actuala iubită. Cei doi se țineau de mână și se îndreptau spre apartamentul în care locuiesc.

Ce a făcut Oana Roman după înmormântare?

După ce în tot acest weekend a cam lipsit de pe rețelele sociale, fiind ocupată cu funeraliile celei care i-a dat viață, astăzi vedeta a reapărut în mediul online și a făcut primele declarații, după înmormântarea uneia dintre cele mai dragi ființe din viața ei.

La funeraliile Mioarei Roman a participat un număr foarte mare de oameni, printre care membrii familiei, prieteni, vedete, dar și oameni obișnuiți, iar cei care nu au putut fi prezenți la înmormântare i-au transmis Oanei diverse mesaje, prin care și-au arătat susținerea față de vedetă și regretul vizavi de moartea mamei sale. Deși a rămas tăcută după tristul eveniment, Oana Roman nu a uitat să revină cu mulțumiri la adresa celor care i-au fost alături atât fizic, cât și moral, într-un moment extrem de dureros pentru ea.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama(…) Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri”, a scris vedeta, în urmă cu puțin timp, pe Instastory.

De asemenea, aceasta a ținut să-și arate recunoștința și față de Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de organizarea ceremoniei funerare, dar și față de preoții care au ținut slujba de înmormântare a Mioarei.

„Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit.

(…) Mulțumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama”,  a mai transmis Oana Roman.

”Simt liniște, pace și iubire”

Sfâșiată încă de durere, influencerița a ținut să-i mulțumească și celei care i-a dat viață, pentru puterea pe care i-o dă și pentru sentimentele care o încearcă în prezent, pentru tot ce a făcut pentru ea și pentru că îi transmite energie pozitivă de acolo de unde este. În final a ținut să precizeze că, pentru un timp, nu va mai fi atât de activă pe rețelele sociale, întrucât simte nevoia să se adune după tot ce s-a întâmplat în aceste zile.

„Mulțumesc, mama, pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire.”

„O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”,  le-a spus Oana Roman fanilor ei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs