Situație de coșmar! Un restaurant s-a prăbușit peste clienți! Se caută victimele printre dărâmături!

Zi neagră la un restaurant al cărui acoperiș s-a prăbușit peste un grup de oameni, provocând moartea a cel puțin patru persoane și rănirea a altor zeci. Totul s-a întâmplat într-o cunoscută zonă turistică.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

Restaurantul unde zeci de persoane luau masa în momentul incidentului se află la parterul clădirii. Impactul a fost atât de puternic, încât a cedat şi o parte din podeaua parterului.

Iată ce a declarat Eder Garcia, șeful brigăzii de pompieri din Palma: „Terasa de la primul etaj s-a prăbușit, probabil din cauza excesului de greutate, deși cauzele sunt încă în curs de investigare. Iar de la o înălțime de 4 sau 5 metri, s-a lovit de o boltă, care s-a prăbușit și ea. Decesele s-au produs la subsol. Patru persoane au murit. Un client fidel al localului care venea de la sala de gimnastică şi se oprise să bea o cafea şi alte trei femei. Una dintre ele era angajată a localului, de origine străină.

Există diferite naționalități. Ceea ce știm este că cei mai mulți dintre ei nu sunt din Palma, ci străini. 16 persoane cu răni grave şi foarte grave au ajuns la spital. Clădirea era veche de aproape un secol şi fusese anterior o casă de locuit. Autorităţile vor face inspecţia tehnică a imobilului pentru a stabili ce anume a provocat prăbuşirea.”

Incidentul a avut loc în zona turistică Playa de Palma, frecventată anual de sute de mii de turiști, dintre care foarte mulți sunt români.

Echipele de salvare continuă operațiunile de căutare și salvare pentru a verifica dacă mai există supraviețuitori prinși sub ruine. În ciuda eforturilor intense, cauzele exacte ale prăbușirii rămân necunoscute.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.