prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șoc! Bate, nu bate, FC Argeș rămâne în LigaI! Cum e posibil?

FC Argeș ar putea rămâne în Liga I chiar dacă rezultatul final al barajului cu Dinamo ar fi în favoarea clubului alb-roșu, potrivit unor informații prosport. ro și confirmate de Viorel Tudose, principalul sponsor al „vulturilor” . Din câte se pare, Federația Română de Fotbal ar putea aplica în acest an prevederea prin care echipele aflate în insolvență să nu poată promova în principalul eșantion fotbalistic, iar piteștenii s-ar putea „agăța” de acest amănunt pentru a evita în al 12-lea cea retrogradarea.

CITEȘTE ȘI: „ĂSTA A NENOROCIT ECHIPA” CROITORU DESFIINȚAT DE UN FOST FOTBALIST DIN PERIOADA DE AUR A FC ARGEȘ!

„Eu vă spun că am încredere că o să putem să întoarcem rezultatul. De ce să nu putem să marcăm și noi atâtea goluri? Trebuie să credem în noi până în ultimul minut al meciului. E adevarată și informația de care îmi spuneți. Am primit și eu unele semnale vizavi de problemele mari ale unei echipe din primul eșalon, iar dacă cei de la FRF vor aplica ad litteram regulamentul, atunci problemele legii insolvenței nu îi permit acelei echipe să joace din sezonul viitor în prima divizie.

Astfel că, FC Argeș ar putea rămâne la masa verde în Superliga. Noi ne dorim să rămânem în prima divizie în urma unei lupte pe teren, dar dacă nu vom întoarce rezultatul, atunci în disperare de cauză ne vom agăța și de varianta de care am vorbit. Nu vă pot face public în acest moment numele echipei respective”, a spus Tudose.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs