prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Arestat în casa căreia i-a dat foc! Detalii halucinante!

Opt persoane dintr-un bloc din Câmpulung au fost nevoite să își părăsească locuințele după ce un bărbat și-a dat foc la apartament. Din primele informații, se pare că piromanul, cunoscut cu afecțiuni psihice, ar fi suferit o criză și a decis să își distrugă locuința. Potrivit surselor noastre, acesta ar fi aprins mai multe obiecte de mobilier, haine și alte materiale care ard ușor, iar la sosirea pompierilor, acesta a devenit recalcitrant și a început să îi jignească pe militarii care depuneau eforturi să oprească propagarea flăcărilor.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. PRIMAR CONDAMNAT LA PATRU ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE!

Din fericire, în urma evenimentului, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale au fost însemnate: mobilierul din două camere a fost distrus, iar restul locuinței a fost afectată de fumul gros. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii, care l-au dus pe bărbat la audieri, iar după administrarea probatoriului acesta fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței care a dispus arestul la domiciliu pentru următoarele 30 zile. Totul s-a petrecut la începutul lunii martie, iar între timp oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul zilei de 17 martie a.c., în jurul orei 16.30, un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, ar fi incendiat bunuri din apartamentul în care locuia cu chirie, în municipiul Câmpulung.

În ziua de 18 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a arestului la domiciliu. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs