prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Avocat snopit în bătaie de propriul client chiar în sala de judecată! Motivul halucinant!

Șocant! Avocat snopit în bătaie de propriul client chiar în sala de judecată! Motivul halucinant! Caz revoltător chiar în sala de judecată după ce un bărbat și-a aflat sentința primită. Revoltat, bărbatul și-a atacat și lovit propriul avocet la aflarea veștii că a fost condamnat la moarte pentru ororile comise.

CITEȘTE ȘI: „DACĂ ŞTIAM CĂ PLECAŢI ÎNTR-O ASTFEL DE LUNĂ DE MIERE, NE PUNEAM CU TOŢII ZID ÎN CALEA VOASTRĂ.” STRIGĂT DE DURERE DUPĂ MOARTEA A DOI TINERI POLIȚIȘTI!

Incidentul șocant s-a petrecut în Florida. Joseph Zieler, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnat la moarte după ce le-a ucis pe Robin Cornell, în vârstă de 11 ani, și pe bona ei, Lisa Story, în vârstă de 32 de ani. Le-a violat pe ambele, apoi le-a sufocat până când și-au dat ultima suflare.

Imediat după aflarea senținței, bărbatul s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra avocatului său, nemulțumit că nu a reușit să facă nimic pentru a-l scăpa de sentința capitală. În scurt timp polițiștii l-au pus la pământ, înainte să se producă o altă tragedie.

„Sunt bine. Obișnuiam să boxez, am încasat lovituri mult mai bune de atât. Se părea că nu vrea ca înțelegerea noastră să fie preluată de microfoane. Așa că mi-a făcut semn cu mâna, m-am aplecat și m-a lovit.”, a declarat avocatul.

„S-a făcut dreptate pentru Robin și dreptate pentru Lisa.”, a declarant și Jan Cornell, mama fetiței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs