prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Copil de 12 ani-violat de un afacerist! Detalii halucinante!

Șocant! Copil de 12 ani-violat de un afacerist! Detalii halucinante!

Un caz șocant s-a petrecut recent după ce, un băiat de 12 ani a fost abuzat sexual, în repetate rânduri, de un om de afaceri. Din primele informații, se pare că bărbatul, în vârstă de 61 ani, ar fi comis faptele în cursul lunii septembrie. În momentul de față omul de afaceri a fost arestat. Se pare că acesta l-ar fi urcat pe copil în mașina sa și l-ar fi constrâns să întrețină mai multe acte sexuale.

CITEȘTE ȘI: BREAKING! CURTEA DE APEL DECIDE JOI SOARTA PRIMARULUI GEORGESCU!

„Inculpatul, în autoturismul său personal, prin constrângere psihică şi profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima voinţa, a încercat să întreţină cu persoana vătămată, minor în vârstă de 12 ani, un act sexual anal şi apoi a întreţinut cu minorul un act sexual oral.”, au transmis reprezentanții Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Omul de afaceri brazilian este stabilit de foarte mulți ani în România, în localitatea Talpoş, comuna Batăr, fiind cunoscut în zonă pentru afacerile sale de colectarea şi comercializare a ciupercilor proaspete. De asemenea, localnicii susțin că este cunoscut în comunităţile de romi din zonă, unde s-a făcut remarcat prin donaţii făcute copiilor din familiile nevoiaşe, fără ca până acum să fi avut vreo reclamaţie pentru comportament inadecvat.

Potrivit Bihoreanul, bărbatul se numeşte Antonio Faccin şi este cetăţean brazilian, fiind stabilit de aproape un deceniu în zona Beiuşului, unde se ocupă de afacerile sale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs