prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Copil de doi ani, găsit desculț pe stradă, după ce a plecat de la grădiniță! Educatoarele nu sesizaseră lipsa lui!

Șocant! Copil de doi ani, găsit desculț pe stradă, după ce a plecat de la grădiniță! Educatoarele nu sesizaseră lipsa lui! Un copil de un an și opt luni a plecat, recent, din grădiniță fără să fie observat de angajații instituției. Micuțul a fost găsit pe stradă de o tânără care l-a înapoiat doamnelor educatoare, fără ca cineva să anunțe incidentul. Polițiștii s-au sesizat din oficiu după ce, pe o rețea de socializare, a apărut informația potrivit căreia un minor ar fi fost găsit pe stradă, nesupravegheat.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. TÂNĂR CĂLCAT ÎN PICIOARE DE DOI FRAȚI LA PĂCĂNELE! TRANSPORTAT ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL!

„Azi in jurul orei 12:00 a fost gasit un copil blondut, frumușel, DESCULȚ pe o stradă din Micești. După câteva zeci de minute de căutări, a ajuns din nou la Grădinița de unde a dispărut. Bineînțeles că ei nu aveau habar că acest copil era dispărut. Doar printr-o minune nu a pățit ceva, având în vedere traficul dintre Alba și Micesti. Nu vreau să mă gândesc la tălpile lui de la asfaltul încins…”, a postat persoana care a găsit copilul, pe o rețea socială.

Copilul a fost găsit de tânără pe Calea Labului din Alba Iulia, la o distanță de aproximativ 200 de metri de unitatea de învățământ. În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au identificat trei angajate ale unității de învățământ, în grija cărora se afla minorul în momentul în care ar fi părăsit incinta grădiniței. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs