prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Copilă de 11 ani-violată cu un cuțit la gât de un șef din Poliție! Părinții-strigăt de disperare!

Șocant! Copilă de 11 ani-violată cu un cuțit la gât de un șef din Poliție! Părinții-strigăt de disperare! Șeful unui serviciu din cadrul Poliției Locale a fost reținut de polițiști, acuzațiile fiind extrem de grave. Bărbatul, care preda cursuri de echitație, a profitat de funcțiile deținute și a violat și agresat sexual, în repetate rânduri, o copilă de 11 ani. Pentru că fata nu a fost de acord, instructorul a amenințat-o cu un cuțit.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: DESCOPERIRE MACABRĂ! BĂRBAT GĂSIT MORT PE MARGINEA DRUMULUI!

Familia copilei este cea care a depus plângere iat autoritățile au demarat cercetările, constatând că, pe lângă viol, angajatul Poliției Locale a făcut și alte ilegalități. Concret, acesta a vândut un cal care nu îi aparținea. Potrivit presei locale, bărbatul acuzat este Tiberiu Mihail Cebotaru, șef al Serviciului Poliție Călare, județul Iași.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, “din conținutul plângerii, a reieșit posibilitatea săvârșirii mai multor fapte de natură penală, motiv pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată, înșelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.

La data de 25.04.2023, o persoană de gen masculin a dobândit calitatea de suspect, sub aspectul comiterii infracțiunilor anterior menționate, constând, în esență, în următoarele: în perioada septembrie-octombrie 2022, persoana de gen masculin, instructor de echitație, profitând de rolul său de antrenor și de vulnerabilitatea persoanei vătămate minore, în vârstă de 11 ani, prin constrângere psihică și fizică (amenințare cu un cuțit) în timpul cursurilor, ar fi supus-o la trei raporturi sexuale, în trei împrejurări diferite.

Anterior, în perioada ianuarie 2021 – mai 2022, cu ocazia cursurilor de echitație desfășurate, aceeași persoană, profitând de autoritatea sa și de vulnerabilitatea aceleiași persoane vătămate minore, ar fi supus-o pe aceasta la acte de natură sexuală, prin constrângere psihică, atingând-o în zonele intime în timpul cursurilor. Totodată, acesta ar fi oferit cursuri de echitație, deși nu deținea niciun fel de autorizație în acest sens.”, se arată în comunicatul autorităților.

Cebotaru a fost reținut în data de 26 aprilie, după ce anchetatorii au efectuat două percheziții care-l vizau. El urma să fie adus în fața unui judecător, în vederea arestării preventive pentru 30 de zile. Anticipând, probabil, investigația procurorilor, Cebotaru și-ar fi luat concediu medical.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs