prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Copile abuzate sexual ani la rând de administratorul unei biserici! Cum s-a aflat totul?

Șocant! Copile abuzate sexual ani la rând de administratorul unei biserici! Cum s-a aflat totul? Un nou caz revoltător de agresiune sexuală asupra minorilor s-a petrecut recent după ce două surori, de 9 și 12 ani, au fost abuzate ani la rând. Agresorul, în vârstă de 70 ani, este chiar administratorul unui lăcaș de cult dintr-un sat, bărbat care îi ruga pe părinții copilelor să le lase să îl ajute la treburi, în gospodărie.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! CÂND VA FI DESCHISĂ NOUA CREȘĂ DIN GĂVANA!

Mai mult, bărbatul le punea pe fete să jure cu mâna pe Biblie că nu vor dezvălui nimănui că sunt abuzate sexual. Tot calvarul a început în 2019 iar abuzurile asupra celor două fete au continuat timp de trei ani, până în vara anului 2022, când sătenii au observat primele semne suspecte. Oamenii din sat povestesc că, în momentul în care una dintre fete ajungea acasă la bărbat, acesta închidea poarta. Fata cea mare, de 12 ani, a reușit să scape de mai multe ori din mâinile agresorului. Însă anul trecut l-a surprins chiar când a abuzat-o pe sora sa cea mică. Acesta a fost momentul în care a decis să meargă acasă, la mama sa, și să îi povestească totul. Femeia șocată a anunțat imediat autoritățile.

Agresorul și-a recunoscut faptele, ba chiar a făcut dezvăluiri șocante în fața polițiștilor. Bărbatul a spus că fata cea mare a fost abuzată de cinci ori, în timp ce cea mică, de două ori. În momentul de față, bărbatul a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală în formă continuată. Incidentul șocant s-a petrecut într-un sat din Vaslui.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs