prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Elev de 16 ani prins în curtea liceului cu un cuțit! Autoritățile în alertă!

Șocant! Elev de 16 ani prins în curtea liceului cu un cuțit! Autoritățile în alertă! Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost prins de jandarmi în curtea unui liceu având asupra sa un cuțit. Tânărul, în vârstă de 16 ani, se afla în zona liceului și avea un comportament neadecvat, era foarte agitat, fapt care a atras atenția jandarmilor din apropiere.

CITEȘTE ȘI: FOCURI DE ARMĂ TRASE LA DUET! PISTOLARUL A FUGIT ȘI S-A ASCUNS!

Băiatul a fost oprit și legitimat de jandarmi, înainte de a provoca o tragedie. Jandarmii i-au cerut să prezinte toate bunurile aflate asupra sa, moment în care, acesta a scos din buzunar un cuțit de tip briceag cu lama de inox, cu lungime totală de 27,5 cm. Potrivit Jandarmeriei, tânărul nu era elev al liceului din Craiova, unitate de învățământ unde s-a produs fapta.

„Obiectul a fost ridicat, în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar minorului i s-au întocmit actele de constatare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice, urmând a fi înaintate organelor de urmărire penală, pentru continuarea verificărilor.”, transmite Jandarmeria Dolj.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs